Ons Team

foto patrick

Patrick Hoppe

Hoi, Ik ben Patrick, ik ben 19 jaar oud en studeer Commerciële Economie op de Hogeschool in Leiden.  Naast mijn studie zit ik op scouting, waar ik leiding geef aan kinderen tussen 7 en 11 jaar. Deze kinderen wil ik graag meer aanleren over de wereld, en over bijvoorbeeld de natuur. Net zoals ik andere kinderen ook wil aanleren hoe belangrijk SDG’s zijn voor ons en onze toekomst!

Bram de Ruiter

Hi, Ik ben Bram de Ruiter en ik ben 22 jaar. Ik studeer commerciële economie op de hogeschool Leiden. Naast studeren heb ik een actief studentenleven en hockey ik bij de Leidsche studenten hockeyclub. Ik werk aan dit product mee omdat ik het belangrijk vind dat iedereen en daarmee dus de kinderen van basisscholen leren over SDG’s. Want hoe je het ook wendt of keert, we gaan allemaal ons steentje moeten bijdragen om van deze planeet een mooiere en duurzamere plek te maken!

foto mitchell

Mitchell Timmermans

Ik ben Mitchell Timmermans, 18 jaar en ik kom uit Hoofddorp. Ik studeer aan de opleiding Commerciële Economie op de hogeschool Leiden. Tijdens mijn vrije tijd ben ik vaak wat met vrienden aan het doen. Mijn eerste ervaring met SDG’s was aan het begin van mijn studie en ik was gelijk van mening dat een onderwerp zo belangrijk eerder aangeleerd moet worden.

foto sander

Sander Aarts

Ik ben Sander, 21 jaar oud en kom uit Haarlem. Naast mijn werkzaamheden bij SDG-city! ben ik gepassioneerd voetballer en werk ik in de horeca. Ook ben ik geregeld in de stad te vinden voor een gezellig borreltje of een goed gesprek. Ik hoop met dit spel een positief effect te hebben op onze toekomst, help jij ook mee?

foto lavina

Lavina Stegenga

Hallo allemaal! Ik ben Lavina Stegenga, 19 jaar en ik kom uit Woerden. Ik studeer, net als de anderen, ook de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool in Leiden. Naast SDG-City! hou ik ook heel erg van lekker uit eten gaan en een dagje uit. Mijn doel is om met SDG City! een positieve impact te hebben op onze wereld. Help jij ook mee?